Samsung Galaxy A72: Najvažnije stvari koje bi trebalo da znate

MONDO PORTAL

2,1 хиљ. приказа1

  Samsung Galaxy A serija je pravi izbor za osobe koje vole da istražuju, kreiraju, komuniciraju, gledaju u budućnost i ispituju detalje "oštrim okom" Samsung Galaxy kamere. Da uronite u čist doživljaj gledanja i glatko skrolovanje ekrana, ali i u atmosferi zahvaljujući snažnoj bateriji, vodootpornom kućištu.

  Inovacije Samsung Galaxy A72 fotoaparata garantuju užitak u zabavnim i raznovrsnim fotografijama i video zapisima. Sa lakoćom snimajte živopisne i oštre fotke i pravite video snimke zahvaljujući svestranom sistemu četvorostruke kamere, čija glavna kamera je rezolucije 64 MP. Momentalno pretvorite svoje omiljene trenutke iz 4K video zapisa u slike od 8 megapiksela koristeći 4K Video Snap opciju.

  Bez obzira na to da li snimate najnoviji plesni trend ili hvatate novi trik na skejtbordu, optička stabilizacija slike (OIS) obezbeđuje da fotke i video zapisi budu oštri i stabilni. I nema razloga da propustite važan trenutak zbog slabog osvetljenja: Noćni režim koristi obradu sa više kadrova, što rezultira svetlom i oštrom slikom čak i u mraku.

  Jedna od prednosti Samsung Galaxy A72 kamere su i Snapchat filteri, pa ne morate stalno da se prebacujete između različitih aplikacija da biste snimali zabavne momente. Samsung je najavio novo partnerstvo pomoću kojeg su Snapchat filteri odmah dostupni u aplikaciji Galaxy kamere i nije ih potrebno dodatno instalirati!

  Telefon ima 6,7-inčni Super AMOLED ekran sa brzinom osvežavanja od 90 Hz, FHD+ rezolucije. Hardver radi pod Snapdragon 720G čipsetom i Galaxy A72 dolazi u dve memorijske konfiguracije - 6 GB RAM + 128 GB memorije i 8 GB RAM + 256 GB memorije uz microSD podršku u oba slučaja.

  Na radost gejmera ugrađena je i napredna funkcija Game Boost, koja poboljšava performanse hardvera koje se usredsređuju isključivo na igre, pa će Game Boost tako zatvoriti nepotrebne aplikacije kako bi se vreme igre maksimalno produžilo, a korisniku će prikazati samo hitna obaveštenja i pozive. Baterija kapaciteta 5.000 mAh traje do dva dana i puni se brzinom do 25 vati, a punjač od 15 vati se isporučuje sa telefonom.

  I kao što ste i sami mogli da vidite u našem videu - za radostan dan potrebno je malo: osmeh, telefon i dobro raspoloženje koje ćete podeliti sa svojim prijateljima na mrežama.

  Više o Samsung Galaxy A72 pročitajte na linku: smartlife.mondo.rs/tech/uredj...  Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos

  OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
  Hvala unapred, mondo.rs

  Pratite MONDO na društvenim mrežama:

  Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
  Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
  Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
  TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
  SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
  Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
  MondoSport RScamera 👉 bit.ly/MONDORSSportRScamera
  MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
  MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
  MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
  MondoOna RScamera 👉 bit.ly/MondoOnaRScamera

  Објављено Пре месец

  Коментара