Istina o tome šta ljudi žele od svog novog smartfona

MONDO PORTAL

1,4 хиљ. приказа3

  Nove članovi Samsung serije Galaxy A, A52 i A72, karakteriše upravo potreba Milenijalaca i gen Z za savršenim kadrom, živim detaljima (FHD+ Super AMOLED ekran, čije osvetljenje od 800 nita garantuje jasan prikaz čak i na jakoj dnevnoj svetlosti) na širokih 6,5 inča Infinity-O displeja tj. 6,7 kad je u pitanju Galaxy A72.

  Sistem kamera sa više sočiva kod Galaxy A52 telefona podiže kvalitet fotografisanje na novi nivo. Zapravo, kvalitet glavne kamere od 64 MP ne određuje samo njena visoka rezolucija, nego i OIS opcija, prvi put dostupna na Galaxy A seriji, što garantuje oštre i jasne fotografije tokom čitavog dana. Slike na koje sve staje, zbog većeg ugla slikanja pravi ultraširoka kamera, dok fokus prilagođava i detalje slike proračunava tzv. dubinska kamera. Najjasniji detalji ovekovečeni iz neposredne blizine biće napravljeni novom makro kamerom, koja je za razliku od konkurencije rezolucije 5 MP (obično je to 2 MP).

  Fenomenalna kamera, uvek oštra i stabilna i kod Galaxy A72 telefona (primarna kamera od 64 MP + OIS) pomognuta je telefoto kamerom rezolucije 8 MP sa 3x optičkim zumom i 30x Space zumom. Ova kamera, takođe ima OIS, a tu su još i ultraširoka kamera rezolucije 12 MP, kao na Galaxy A52 telefonu i pomenuta makro kamera iste rezolucije.

  Endi Vorhol je rekao: “Najbolje kod slike je to što se nikad ne menja. Menjaju se samo ljudi”. Mi kažemo isto za fotografije. Sačuvajte svoje uspomene i menjajte se nabolje u digitalnom svetu koji pruža najbolje performanse.

  Ovo se odnosi i na nov dizajn, koji je tako moderan, a tako prepoznatljiv (ovog puta telefoni su otporni i na vodu i prašinu), ali i na autonomiju baterije, koja traje do dva dana i puni se brzinom do 25 vati.

  Ostale sjajne karakteristike svakako otkrijte u našoj vesti: smartlife.mondo.rs/tech/uredj...  Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
  Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
  Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
  Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP ...
  Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos

  OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
  Hvala unapred, mondo.rs

  Pratite MONDO na društvenim mrežama:

  Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
  Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
  Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
  TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
  SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
  Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
  MondoSport RScamera 👉 bit.ly/MONDORSSportRScamera
  MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
  MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
  MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
  MondoOna RScamera 👉 bit.ly/MondoOnaRScamera

  Објављено Пре месец

  Коментара