GOCI BEND: Vakcina ima seksualno značenje!

MONDO PORTAL

8 хиљ. приказа5

  Goci bend je prvo pesmom “Vakcina”, pa zatim i “Vakcina 2” ušao u Trending iz koga ne izlazi. Svi su poludeli za ovim hitovima i dok neki smatraju da je antivakcinaška himna, drugi veruju da je u pitanju poziv za vakcinaciju, frontmen Goran Ivanović otkriva šta zapravo znači primiti “bocu sa Sokoca”!
  “Neće Gara da primi vakcinu, ona bocu prima na Sokocu!” Zbog ovog stiha mnogi su osudili Goci bend, jer su smatrali da su objavili antivakcinašku himnu kada je njihova pesma “Vakcina” završila u Trendingu na čitavom Balkanu! Tome je doprinela i činjenica da se u Beogradu, za vreme zabrane okupljanja, povelo kolo na javnom mestu baš uz ovu pesmu, bez maski i držanja distance.

  Međutim, frontmen ovog sastava koji izvodi krajišku muziku, Goran Ivanović, tvrdi da to ne može biti dalje od istine. Naime, on sam je preležao koronu i zna koliko opak taj virus može da bude, a sa druge strane, krajiška “boca” za Garu je metafora i ima seksualno značenje.

  “Zadnja, treća strofa glasi: ‘Bliski kontakt imala je brate, u krevetu provodila sate, korona joj očigledno godi, Romanijom sad blizance vodi’, tako da je ona svoje slobodno vreme provodila u krevetu. Korona joj je godila i onda bi to ljudi trebali da shvate da je poenta priče bila u tome, a ne u politici i u tom vakcinisanju i ostalo, zato je ona blizance i rodila posle preležane korone”, objasnio je Goran voditeljki Mariji Atanasković.
  Nakon te prve pesme o vakcini, objavili su i drugu u kojoj pozivaju na vakcinaciju stihovima: “Nemoj više da me zoveš, poruke da pišeš, javi mi se, zlato moje, kad se vakcinišeš”. Neki su to protumačili kao posledicu pritisaka kojima su bili izloženi nakon prve pesme, pa da su zbog toga odlučili da se “opravdaju” drugom.
  Međutim, Goran tvrdi da to nije tačno, da su obe pesme napisane u isto vreme i da je u planu i treća! Prve dve su “razvalile” trending na RScamera, a za treću se mnogi šale da će verovatno biti u duetu sa Jelenom Karleušom, koja se nedavno vakcinisala.
  “Novinari su mene malo zezali kao ‘Goci, šta misliš, kako bi izgledalo da Jelena dođe kod tebe na revakcinu?’, ja sam se malo našalio, pa rekao da boca sa Sokoca bi sigurno prijala svakome!”, izjavio je Goci za MONDO emisiju Viral.
  Što se tiče pritisaka, Goran tvrdi da ih nije bilo, naprotiv, predsednik Milorad Dodik je njegov prijatelj sa kojim redovno peva i zbija šale. Tako je jednom prilikom, kad je Dodik zapevao, Goci njemu dao bakšiš od 100 maraka, jer je dobro pevao!
  O čemu će pevati u trećem delu “Vakcine”, da li Goci bend i dalje mešaju sa Žaretom i Gocijem i kako je bilo na snimanju “Južnog vetra” gde je Goran sa svojim bendom imao zapaženu ulogu, saznaćete ako pogledate novu epizodu MONDO emisije Viral!  Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
  Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
  Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
  Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP ...
  Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos

  OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
  Hvala unapred, mondo.rs

  Pratite MONDO na društvenim mrežama:

  Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
  Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
  Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
  TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
  SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
  Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
  MondoSport RScamera 👉 bit.ly/MONDORSSportRScamera
  MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
  MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
  MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
  MondoOna RScamera 👉 bit.ly/MondoOnaRScamera

  Објављено Пре месец

  Коментара

  1. Lara Micanovic

   👑👑👑

  2. Михаило

   Otkad je Romanija u krajini

  3. Dejan SRB

   👑LEGENDE👑

  4. Vladan Djordjevic

   Peva Goci i njegovi momci. 🤪