Evo kako da kreirate raskošne lokne koje će trajati i tokom visokih letnjih temperatura

MONDO PORTAL

999 приказа0

  Sunce. Zanos. Sloboda. Zaljubljivanje. Zrikavci. Kratki rukavi. Gradska vreva.
  Zraci koji život znače najavljuju novi početak i sve(t) jednom postaje neuporedivo lakše.
  Ljudi postaju srećniji, dani duži, kosa dobija zlatni sjaj, ten izgleda čistije, odeća laganija… Ipak, u tom prirodnom skladu, postoji nešto što nam remeti letnju idilu - nemogućnost da održimo svoj izgled lepim, urednim i trajnim na visokim temperaturama.
  Koliko puta ste se leti pripremale za grad satima, a čim ste izašle na ulicu, lice bi prosijalo, a frizura se raspala? Svadbe, rođendani i proslave postaju noćne more u trenutku kada iz frizerskog salona izađete na visoku temperaturu, i shvatite da lokne neće izdržati ni jedan celi letnji dan, a kamoli čitavu noć.
  Kako onda održati glamurozan izgled lokni čak i tokom leta?
  O da, imamo ‘’čaroban štapić’’, a u pitanju su Philips Moisture Protect i Philips Prestige Pro automatski uređaji za profesionalno uvijanje kose kao u frizerskom salonu. Pratite ova 4 koraka u kreiranju savršenih retro talasa i uživajte u dugotrajnoj frizuri koja opstaje u svim vremenskim uslovima.

  1. Pripremite kosu za uvijanje
  Fenirajte opranu kosu tako da pri kraju sušenja iskoristite hladan mlaz vazduha koji će učvrstiti kosu, bez raspršivanja. Osušite je do kraja kako bi kosa bila potpuno suva pre oblikovanja, čime ćete je zaštititi od lomljenja.

  2. Postavite pramen unutar uređaja i odaberite smer
  Podelite kosu u nekoliko delova, a zatim počnite sa uvijanjem. Sve što je potrebno jeste da odaberete jednu od opcija koja određuje smer okretanja pramenova - ka levo, desno, ili nasumično jedno i drugo (tzv. naizmenično uvijanje). Zatim postavite pramen unutar uvijača i pritisnete dugme, a on će ga automatski uvući i uviti. Tehnologija MoistureProtect kontroliše temperaturu i čuva prirodnu vlagu kose, a keramičke obloge obavijene su keratinom koji čini da lokne budu mekane i sjajne.

  3. Za krupne lokne, birajte manje sekundi
  Ako želite raskošne, retro talase, dovoljno je da se odlučite za 8 sekundi uvijanja, a ukoliko želite one sitnije, neka proces uvijanja pramenova traje duže. Uređaj će vas zvučnim signalom obavestiti kada je pramen uvijen, a nakon toga ga samo lagano izvucite. Takođe, za glamurozne talase ubacite u uređaj veće pramenove kose. S obzirom na to da ima dužu cev za kovrdžanje, sada možete oblikovati 2x više kose u svakom potezu, te završiti frizuru brže nego ikada pre.

  4. Raščešljajte lokne
  Na kraju čitavog procesa, nežno raščešljajte lokne i ne preterujte sa preparatima za učvršćivanje frizure, kako se pramenovi ne bi zalepili i izgubili željeni volumen. Philips Moisture Protect i Prestige Pro uvijači obezbeđuju dugotrajnu frizuru i ono što je najvažnije - čuvaju kvalitet i lepotu vaše kose.

  #Elle #Philips #PhilipsMoistureProtect #PhilipsPrestigePro
  Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
  Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
  Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
  Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP...
  Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos
  OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
  Hvala unapred, mondo.rs
  Pratite MONDO na društvenim mrežama:
  Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
  Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
  Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
  TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
  SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
  Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
  MondoSport RScamera 👉 bit.ly/MONDORSSportRScamera
  MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
  MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
  MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
  MondoOna RScamera 👉 bit.ly/MondoOnaRScamera

  Објављено Пре 18 дана

  Коментара

  1. GOCA - NIKOLA - TRAVEL

   🔴 *ZANIMLJIVO* 👍