ŠESTA LIČNA: NBA - ko se pojačao? | S3E34

MONDO PORTAL

5 хиљ. приказа6

  Od decembra nismo pričali o NBA, a sada je krajnje vreme i tu temu da otvorimo. Pijaca je zatvorena i ekipe su spremne za poslednje napore regularne sezone. Ko će u plej-of, ko mašta o lutriji, a ko ide na titulu?
  Odgovore na ova pitanja sigurno možete čuti u nekom prestižnom podkastu na engleskom jeziku, ali ako vas put navede na ovu adresu, Ivan Bogunović će zajedno sa Milošem pokušati da razreši vaše dileme.
  Naravno, prva tema bili su Denver Nagetsi, čiji je trejd za Arona Gordona izazvao veliku reakciju kako američke, tako i srpske javnosti. Nagetsi su doveli i Džavela Megija, staru kosku koja dobro zna i grad i ekipu, i pružiće kvalitetne minute kada Nikola Jokić sedne da odmori.
  Veliki posao odradili su i ekipe Majamija i Čikaga, koji su se pojačali Viktorom Oladipom i Nemanjom Bjelicom, tojest Nikolom Vučevićem i Danijelom Tajsom. Dok će Čikago sa ovim transferom napasti neko plej-in mesto i pokušati da legitimiše ovaj restart sa Arturasom Karnišovasom i Bilijem Donovanom, Majami ima plan da opet bude “pepeljuga” plej-of kostura - teško da iko navija da ih sretne kad počne doigravanje, jer u ovakvom sastavu, zdravi su sposobni da naprave ozbiljan dar-mar.
  Lejkersi i Netsi su se pojačali kroz “otkup” veterana, pa je tako Andre Dramond otišao put El Eja, a Blejk Grifin i Lamarkus Oldridž su zadužili opremu ekipe iz Bruklina. Mnogi u ovim ekipama i vide glavne kandidate za finale, pogotovo kada se oporave prve violine u oba orkestra.
  Ivan i Miloš takođe pričaju o lepim i manje lepim iznenađenjima ove sezone - reč-dve o Šarlotu, Njujorku, Finiksu, Sakramentu, Bostonu…pa i mnogim drugima. Naravno, kraj je bio rezervisan za MVP debatu, a to je tema oko koje Miloš nije imao dilemu.
  Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične!  Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
  Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
  Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
  Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP ...
  Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos

  OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
  Hvala unapred, mondo.rs

  Pratite MONDO na društvenim mrežama:

  Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
  Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
  Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
  TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
  SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
  Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
  MondoSport RScamera 👉 bit.ly/MONDORSSportRScamera
  MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
  MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
  MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
  MondoOna RScamera 👉 bit.ly/MondoOnaRScamera

  Објављено Пре 5 месеци

  Коментара

  1. Henry Chinaski

   nadam se da će uskoro da ti istekne ugovor, pa da predješ na ozbiljniju platformu, jer nema smisla prosipati ovakav kvalitet sadržaja ali i vreme gostiju (koji razbijaju) za 5 soma ljudi na estradnom portalu

  2. Sasa Kuga

   Bravo Milose, hvala i Bogunu sjajna emisija. Ocekujem da Edina zoves za pleyoff sliku pozz veliki

  3. Drazen Babic

   Da li je ovo MICHAEL MAlone :)