ALBINO: "Boim" je posvećena jednoj crvenokosoj devojci

MONDO PORTAL

10 хиљ. приказа9

  Albino nakon pesama “Glas u galami”, “30. februar” i “Zovi” ima novi hit “Boim”, a ekskluzivno saznajemo da sprema i “krajiški trep”! Kako je uspeo da pobedi sve prepreke koje njegovo stanje nosi i postane jedan od najuspešnijih muzičara na Balkanu, saznaćete u videu!

  Albino je mladi muzičar poreklom iz Jajca, koji gradi uspešnu karijeru u Beogradu. Muziku je počeo da stvara u kupatilu svoje studentske sobe, sklanjajući se od cimera, a sada je jedan od najuspešnijih muzičara u regionu i u njegov studio dolaze naše najveće zvezde - Edita, Anastasija Ražnatović, Ceca…

  Završio je osnovnu i srednju muzičku školu, a Akademiju je napustio, jer mu nisu odgovarale stroge forme koje se tamo nameću. Govorili su mu da nije talentovan, zbog svoje dijagnoze ima vrlo slab vid, ali on je od pobedio sve prepreke i uspeo da ostvari svoj san!

  Albino nakon pesama “Glas u galami”, “30. februar” i “Zovi” ima novi hit “Boim”, a ekskluzivno saznajemo da sprema i “krajiški trep”!
  “Od 14. godine slušam hip hop i isključivo sam to slušao, ništa me drugo nije zanimalo. Moj ćale svira svadbe, ja sam bio u fazonu ne, ništa folk, nikakva druga muzika ono, pjevanje je bilo ne smeš da pevaš, mora strogo tvrdo da to bude, ja sam pisao društveno-angažovane tekstove. Ali ti korene, ne možeš da pobegneš od tog mesta gdje si odrastao i tek vremenom što sam stariji sve više volim i cenim te stvari koje su mi maltene urođene i sve više volim i krajišku muziku i sevdah i na kraju se desilo da je to miks svega”, rekao je Albino za MONDO emisiju Viral.
  Sa samo tri godine je, pored oca, seo za klavijature. Mama koja je matematičar, nikad nije razmišljala o tome da bi njen sin trebalo da se bavi muzikom, međutim, Albino je bio toliko talentovan, da je upisivanje muzičke škole bio jedini logičan korak.
  Kroz odrastanje nije bio svestan da ima albinizam, jer ga njegovi roditelji nikad nisu razdvajali od ostale dece. Međutim, zbog ove dijagnoze, Albino ima problema sa vidom, pre svega sa nistagmusom (nevoljno, nekontrolisano trzanje očiju).
  “Ne znam da objasnim kako ja vidim, u suštini moj vid je ograničen na 20 odsto, imao sam dioptriju +8, što dioptrija i nije toliki problem koliki je bio strabizam (razrokost) što sam uspeo da operišem. Mislim da je najveći problem kod mog vida nistagmus, što mi kao titraju oči. Ali nije problem kad navikneš na to nešto i bolji mi je sluh u suštini i više sam se fokusirao da radim to i mislim da ne mogu da radim ništa drugo osim muzike u životu što je super”, objasnio je voditeljki Mariji Atanasković.
  Kako zvuči krajiški trep, kome je posvećena nova pesma “Boim” i zbog čega uredno odgovara na prozivke na Instagramu, saznaćete ako pogledate novu epizodu MONDO emisije Viral.  Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
  Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
  Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
  Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP ...
  Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos

  OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
  Hvala unapred, mondo.rs

  Pratite MONDO na društvenim mrežama:

  Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
  Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
  Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
  TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
  SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
  Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
  MondoSport RScamera 👉 bit.ly/MONDORSSportRScamera
  MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
  MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
  MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
  MondoOna RScamera 👉 bit.ly/MondoOnaRScamera

  Објављено Пре 22 дана

  Коментара

  1. Kristina Ivanec

   Da nije ta Crvenokosa iz Hrvatske?? Hmm :P

  2. Amela Salihović

   Kako divna voditeljica :)

  3. Jelena Erak

   Koliko ja njega volim.

  4. Masa Cuturilo

   Svaka njemu čast, kraljina!❣️

  5. stefaa 🦋🐝

   Divan je a ne kako sam ja mislila

  6. As As

   4:37?

  7. qpatilo leaks

   nikad mi nije dosadno gledati njegove intervjue

  8. Nebitnaa Lanaa

   Albino, fin, kulturan i talentovan momak❤️

  9. Милица Грујић

   квалитетан разговор.

  10. Danica

   Divan je! On, Zera, Nina Todorović, Teya Dora su zvezde koje će brzo da zasijaju! ✨🥰

  11. Igor

   Respect za Albina, a Vama bravo za emisiju!