ADIDAS I ČEP ZA HENDIKEP UDRUŽILI SNAGE I OBRADOVALI MALOG ALEKSU! Detinjstvo će mu biti olakšano!

MONDO PORTAL

1,4 хиљ. приказа0

  Organizacija ‘‘Čep za hendikep’’ i adidas dečaku iz Batajnice donirali nova kolica!

  Organizacija ‘‘Čep za hendikep’’ i adidas udružili su snage i u zajedničkoj Stan Smith i Čep za hendikep akciji skupili čak 3.068,36 kg plastičnih čepova! Svi koji su tokom aprila doneli čepove u adidas Originals radnju u Knez Mihailovoj učinili su dobro delo, pomogli da se skloni plastika sa ulice, ali su omogućili i nešto još važnije! Ulepšali su i olakšali detinjstvo jednom dečaku iz Batajnice.

  Aleksa Milijašević boluje od mišićne distrofije, retkog oboljenja zbog koga mu mišići polako odumiru. On je pre godinu dana morao da počne da koristi kolica ne bi li nastavio da se kreće. Međutim, kolica koja je imao nisu bila praktična za boravak u kući, i u svakodnevnim aktivnostima su mu pomagali ukućani. Zato je bilo potrebno da mu se nabave nova, funkcionalnija kolica kako bi Aleksa bio samostalniji i srećniji.
  U tome mu je upravo pomogla organizacija ‘‘Čep za hendikep’’ i adidas, a kolica mu je uručio njegov omiljeni glumac Stevan Piale!
  Aleksa kaže da svako veče gleda Stevana u seriji ‘‘Igra sudbine’’ i da se oduševio kada ga je ugledao na svojim vratima! Aleksina mama ističe da će mu nova kolica mnogo pomoći, kao i celoj porodici Milijašević!
  ‘‘Meni će psihološki značiti zato što kada vidim da je on srećan i da je samostalan meni je puno srce. On odavno nije bio u kuhinji, i sada će moći sam da otvori frižider i sam sebi da spremi da jede, neće zavisiti ni od koga. Ovo je jedno veliko iznenađenje i jedno veliko hvala, i u moje, i u Aleksino ime i cele porodice’’.
  Nina Naumović iz organizacije ‘‘Čep za hendikep’’ ističe da saradnja sa adidasom ima veliki značaj, i da se nadaju da će zajedničkim snagama nastaviti da pomažu osobama sa invaliditetom.
  ‘‘Od 2012. godine donirali smo uz pomoć divnih i dragih ljudi, sakupljača čepova, 109 ortopedskih pomagala u Srbiji. Nama iskreno kao organizaciji znači pre svega poverenje da je jedan takav brend kao adidas prepoznao naš rad i podržao nas u tome, i iskreno se nadamo daljoj saradnji’’.

  Marina Krajnović iz adidasa otkriva kako je došlo do saradnje između ovog brenda i organizacije ‘‘Čep za hendikep’’:

  ‘‘Povezali smo se sa organizacijom ‘‘Čep za hendikep’’ jer je to bio prirodan izbor. Ono šta oni rade se savršeno uklapa sa našim najvažnijim poljima delovanja. To su inkluzija i ekološka održivost. Ekološku održivost smo postigli kroz reciklažu velikog broja plastičnih čepova, a inkluziju smo dobili kroz pomoć osobama sa invaliditetom. Ove godine naš classic iz adidas porodice, Stan Smith, napokon dolazi u svojoj novoj verziji koja zapravo izgleda kao stara ali je sada napravljen od recikliranih materijala. Ovo je samo jedan od koraka na putu ka našem cilju, a to je da do 2024. godine sve što adidas proizvodi od poliestera bude zapravo napravljeno od recikliranih materijala’’.

  A kako je izgledala donacija i emotivni susret dečaka iz Batajnice i njegovog omiljenog glumca, pogledajte u videu!  Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
  Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
  Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
  Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP ...
  Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos

  OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
  Hvala unapred, mondo.rs

  Pratite MONDO na društvenim mrežama:

  Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
  Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
  Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
  TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
  SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
  Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
  MondoSport RScamera 👉 bit.ly/MONDORSSportRScamera
  MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
  MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
  MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
  MondoOna RScamera 👉 bit.ly/MondoOnaRScamera

  Објављено Пре 25 дана

  Коментара

  1. Ljubica Tamše

   Stevane BRAVO lepo dete, divan si!!! Pozdrav i lepe želje svima.👏👍❤

  2. Teodora Dorovic

   Svaka cast breee

  3. kilibaki

   Luka iz Igre sudbine mi je mnogo smesan lik...Nadam se da ce Luka i Una biti do kraja serije zajedno😀🥰💗💞